Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Sajberlena - 21 juli 2010 14:03

Så - nu har jag kittat och målat om ETT av etthundrasjuttiofjorton fönster på övervåningen!   Bara resten kvar alltså...


Efter en och en halv veckas semester börjar jag känna det där lilla gnaget av "vad ska hittas på idag då" och ett litet litet uns av tristess. Allt man gör är ju hela tiden nyttiga saker, inte roliga.


Igår ägnade jag dagen åt att storstäda hela undervåningen; hela kittet! Dammning, mattbank och moppskurande. Tvätt av sofföverdrag och soffkuddar. Oh vad jag är duktig!!


Mellanfisen är i Kälmää med flickvännen (!) och "hänger". Jojo, nu börjar det bli så dags!


För att slippa ta tag i städninge på övervåningen och för att slippa mitt dåliga samvete över den utblivna jordgubbsplockningen ska jag nu mobilisera lite mod och ta mig till biblioteket i tätorten och återlämna en hög böcker. Det har förekommit viss ensidig korrespondens från det hållet med - i mitt tycke - ganska otrevliga brev som uppmanar mig att återlämna lånade böcker för "många vill låna". Jajajaaaa, jag skaaaaa! De har ingen som helst respekt för att jag har semester och inte hunnit läsa ut den sista boken än! Men nu är jag färdig så ni ska få era jäkla böcker, okej???   

 

Himla tjat, det är alltid samma sak! De ska vara glada att jag är som jag är, jag finansierar ju hela kulturutbudet i kommunen med alla böter de får in på mig.


Sen ska jag köra förbi systämet också och inhandla drinkingredienser. Ska prova lite nya, blåa drinkar med grannfrun tänkte jag! Återkommer med drinkrecension när provningen är klar.


Nu - biblan. (Spykersaabvroom)

Ovido - Quiz & Flashcards