Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Sajberlena - 10 juni 2011 20:28

Vilken jävla vecka!!! Jag VET - man ska inte svära i bloggosfären, åtminstone inte jag, men det skiter jag i!


Förr, när jag var yngre än jag är nu, fixade jag lätt och ofta att jobba ett dygt eller två i sträck utan att sova. Klart man blev trött men inte värre än att man klarade av det. Det värsta var att axlar och nacke tog stryk efter ett sådant maradonpass framför datorn.


Helger och annat elände gjorde att vi fick två kortveckor vilket har stält till det lite i jobbplaneringen. Jag fick ta ett ryck och satt och jobbade till halv två ena natten, kvart över två natten efter och till halv fyra natten till igår.


Jag är för gammal för sånt numera... Ujujuj vad jag är för gammal!


Nu är jag döööööööd. Totalt väck! Huvudet funkar inte, kroppen funkar inte och familjen funkar inte.


Tänkte åkt hem tidigt från jobbet igår men jag stannade till halv nio - storsonen skulle komma hem från Rom med tåget! På sätt och vis var det bra, fick flera timmars extra tid att jobba ju. Om det inte vore för det faktum att jag slumrade lite vid skrivbordet så hade jag förmodligen presterat något också...


Nu är det helg igen och jag tänkte sova igen lite. Grejen är bara att det är ju mördande trist att sova på helgerna, det finns ju så mycket annat kul att göra! Tvätta, städa, sortera stryktvätt, putsa fönster... Name it! Sen ska det köras barn till städer, kompisar och diverse andra småsaker så vi får väl se hur det blir med sovandet.


Alla andra roliga saker som hänt får jag berätta en annan dag. När jag har sovit.



Ovido - Quiz & Flashcards