Alla inlägg den 9 juli 2011

Av Sajberlena - 9 juli 2011 21:39

Sådär ja! Nu är jag snäll igen... Åtminstone för stunden.


En dag på altanen med en bok i handen gör underverk!   


Jaaaa.... som sagt. En dag på altanen med en bok... Det är väl ungefär vad jag har att rapportera om. Inte mycket stoff att hämta där... Blev lite deppig när jag kom på att semestern faktiskt inte börjat än, den börjar ju inte förrän på måndag. Än så länge är det bara vanlig lördag. Sen tänkte jag att jag ska ha lördag i fyra veckor och då kändes det bättre.


Grät en skvätt där jag satt på altanen med min fruktansvärda bok; "Varför gråter inte Emma?" Har ni läst den? Hemska saker... Ni vet, hon Emma vars barn slogs ihjäl av en galen tyska och som själv överlevde?

Inte precis någon upplyftande litteratur såhär på semesterlördagen, men när ska man annars hinna läsa? Igår grät jag en skvätt över "Skynda att älska" av Alex Schulman. Det har alltså varit ett jäkla lipande!     Inte bra för min image, måste sluta läsa sånt dravel...   


Fast jag kan ju berätta om morgondagens stora event; Loppis! Mhm, ni hörde mig! Vi ska på loppis och sälja massa prylar som vi inte längre behöver/vill ha/gillar/har plats för.


Som jag sa till maken häromdagen; Vi säljer allt som är gammalt för att köpa nya saker som ser gamla ut? Är vi normala?


Nä.


Men vi är ganska lyckliga och snälla mot barnen. Om man frågar oss. Fråga inte barnen för jösse namn!   



Ovido - Quiz & Flashcards