Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Sajberlena - 6 februari 2010 18:12

Idag är det dagen efter igår. Den började med en mobiltelefon som ringde och ringde, SMS som pep och skrek och idel hejarop. I sant dagen-eftertöcken famlade jag efter mobilen och undrade om huset brunnit ner hemma eller vad?

Nä.

Min insändare stod i Barometern idag. Tydligen var det många som tyckte om den! Jättekul.


Annars var det hemfärd efter en natt på hotell, vilket blev en följd av gårdagens fest. Åh, det var jätteroligt! Som vanligt var jag naturligtvis tyst, tillbakadragen och betraktande, sa inte så mycket, höll mig på min kant... HAHAAAHHAAAA! Nä, det gjorde jag inte! Men kul hade jag. Sen om alla andra hade kul vet jag inte, det var väl som vanligt ingen som fick en syl i vädret och kunde framföra det i så fall... Höhö.   


Nåväl, ihopsamlande av ungar och hundar hos den och den och den och när hela familjen väl satt i samma bil körde vi förbi Transjön för att se om det gick att skotta fram en isbana på sjön. Öööh... Det gick inte ens att köra ända fram till sjön, så det projektet la vi på "is".    


Vi åkte hem och skottade av snö på taket istället. Barnen slogs och bråkade, en tjöt och blev mulad av den andre, jag skällde och gapade, en gick in och maken blev irriterad och sen började vi om. På med alla kläder igen, förlåt förlåt från alla till alla och ut igen.


Snön blev avskottad, korv blev grillad och uppäten och snöhög under garagetaket bildades. Barn hoppade ner från taket i snöhög, en slog sig och gick in, jag frös och gick in och sen kom nästa barn och tjöt för han hade också slagit sig så han gick också in. Kort sagt - en helt vanlig dag när den här familjen skall teambuilda!


Nu är det ett par timmar kvar till melodifestivalen och lugnet börjar lägga sig. Scones ska bakas, chips ska hällas i skålar och dipp skall röras.


En perfekt avslutning på en dag efter kvällen före!   



Ovido - Quiz & Flashcards