Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Fredagsrapport

Av Sajberlena - 25 november 2011 21:46

Har suttit en stund i ett omklädningsrum och druckit kaffe och pratat skit med några andra goa föräldrar som också tillbringade fredagskvällen i ett omklädningsrum och drack kaffe och pratade skit med mig!


Då och då slängde vi ett öga och ett öra genom dörren ut till gympasalen som låg bakom omklädningsrummet - där pågick en klassfest för årskurs 3 och 4. Barnen skötte sig utmärkt och vi hade all tid i världen att ventilera livets väsentligheter där vi satt.


För sonen var det väldigt stort det här. Redan igår kväll planerades klädval, skjorta hängdes fram och han hade absolut inte tid att gå på fritids idag för han skulle ju på klassfest...!


På hemvägen berättades att "jorå, det var väl ganska kul - om man bara sluppit ryska posten och sanning eller konsekvens". Hm, tänkte jag. Tiderna förändras. På min tid var det just därför man HADE klassfest!


Har jag berättat att vår mack är i full gång förresten? Inte det... Jorå, vår mack är i full gång! Den fick mental härdsmälta efter en vecka och hela datasystemet brann upp eller nåt, men vi ringde bensinmacksdoktorn som kom farande från Göteborg och fixade. Han transplanterade ett nytt system så nu är den återställd och vid god vigör igen.


Länge sedan jag såg på Greys Anatomy förresten, helt apropå ingenting...


Imorron ska adventsljusstakar dammas av och sättas fram, det skall sväras över brist på förlängningssladdar och suckande konstateras att vi inte har några reservlampor för att byta mot de som gick sönder redan förra året. Jorå, jag har varit med förr!


Därtill skall julgran tändas i byn, möte skall hållas och maken sjunga i kyrkokören på söndag - helgen är räddad!


Nu - nu ska jag slappa lite.





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sajberlena - 10 mars 2013 13:24

Hörrni, jag har flyttat nu.   Ni hittar mig här!   www.sajberlena.blogspot.se   ...

Av Sajberlena - 8 mars 2013 09:00

Jo, vi är ju skogsägare då... Jaså, visste ni inte det? Nämen oj, har jag glömt berätta det... Förlåt mig. Jomen vi har ju en skog. Med träd. Och buskar och blåbärsris och en upptrampad stig. Den är inte så stor kanske, men den är hög. Fullt tillräck...

Av Sajberlena - 7 mars 2013 20:33

Är ni lika trött på mig som jag är? Jag har flamsat och tramsat och haft mig i flera år nu, först på freewebs.com och sedan här.   Jag funderar allvarligt på att flytta härifrån. Gjorde ett försök för länge sedan, men den nya fungerade inget vida...

Av Sajberlena - 5 mars 2013 22:07

Åkte till jobbet. Kom dit innan nio - måste nästan vara OB-tillägg på sånt va? Jag menar, att jobba mitt i nätterna? Sen jobbade jag och jobbade och jobbade ÖVER! Jobbade så länge att de hann tömma postlådorna innan jag hunnit få med mina fakturor......

Av Sajberlena - 4 mars 2013 22:26

När jag har en blogg men skiter i att blogga på flera dagar så hamnar jag i läget att det finns så mycket att berätta så man inte vet var jag ska börja, och det blir jättejobbigt att sortera ut så jag hoppar över det en dag till. Och en till. Och en ...

Ovido - Quiz & Flashcards