Direktlänk till inlägg 8 november 2010

Det här med att hålla hastigheten...

Av Sajberlena - 8 november 2010 14:38

For till Kääälmääär idag, maken, mellansonen och jag. Maken som envisas med att köra Aauudiii hela tiden hade sin bil på verkstaden (!) så vi fick ta min! Av någon anledning ville maken köra, och jag hade en generös, givmild dag så det fick han ju då... Det är inte ofta han gör det, min bil är inte så förtjust i att andra kör den. Det är ju trots allt nästan bara jag som kört den i över ett år!


Vi åkte och åkte och rätt som det var frågar han "har du farthållare på bilen?" Jag svarar att neeej, det har jag inte... "Hm", mumlar maken, "va e de HÄR för grej då...?"


Jag lutar mig tillbaka i sätet och låter honom - om än motvilligt - trycka och greja på knapparna i min bil. Rätt som det är lyser en lampa i instrumentpanelen: "CRUISECONTROL" står det med röda bokstäver.


Maken suckar uppgivet och säger lite tyst att "jooo, du har farthållare i bilen...." VA? Jaha! Men va braaaa!!!   


"Jag älskar dig ändå", säger maken, "men ibland är det inte lika självklart som andra dagar...."


Hahaaaa! Jag har FARTHÅLLARE i min Spykersaab!   


Bilverkstan säger att det kostar 10 000 kronor att fixa besiktnings-anmärkningarna. Jag tycker att en Spykersaab med farthållare är värd det!


 
 
Ingen bild

grannen en bit bort

12 november 2010 20:24

STOPP STOPP!!!!
LENA du kan få köpa våran bil för 1o.000:-, den har oxå farthållare =D.P.s Jag körde bara in i ett träd med den i tisdags, så nu vet du oxå =), ja jo jag klarade mig, men nu mera åker jag bara omkring med ett x-tra ljus + bukla i fronten. Tur att skiten ska skrotas, jag hjälper till så gott jag kan =)

Sajberlena

13 november 2010 11:54

Men jösses - man måste ju släppa på farthållaren när träd närmar sig!! Det går inte att bara köra på!
Så skönt det gick bra. Slog du dig? Huvaligen... Fast jag måste säga att du är en mycket omtänksam kund till bilskroten, besparar dem jobbet och gör det själv! ;)

 
Ingen bild

grannen en bit bort

13 november 2010 20:38

Min make säger att jag behöver gå och kolla synen,när man inte ser att det ligger en stor gran över vägen. Jag skyller på att det duggregnade, var mörkt och att jag var stressad.Shiit happents!!! =)
I dag fixade han ett nytt lån till mig och våran blivande nya bil, så nog vill han att jag ska komma till jobbet.

Sajberlena

13 november 2010 22:05

Men vaddå - vem som helst kan väl missa att en gran ligger över vägen??? Hur tänker han nu liksom? Känslig typ den där maken... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sajberlena - 10 mars 2013 13:24

Hörrni, jag har flyttat nu.   Ni hittar mig här!   www.sajberlena.blogspot.se   ...

Av Sajberlena - 8 mars 2013 09:00

Jo, vi är ju skogsägare då... Jaså, visste ni inte det? Nämen oj, har jag glömt berätta det... Förlåt mig. Jomen vi har ju en skog. Med träd. Och buskar och blåbärsris och en upptrampad stig. Den är inte så stor kanske, men den är hög. Fullt tillräck...

Av Sajberlena - 7 mars 2013 20:33

Är ni lika trött på mig som jag är? Jag har flamsat och tramsat och haft mig i flera år nu, först på freewebs.com och sedan här.   Jag funderar allvarligt på att flytta härifrån. Gjorde ett försök för länge sedan, men den nya fungerade inget vida...

Av Sajberlena - 5 mars 2013 22:07

Åkte till jobbet. Kom dit innan nio - måste nästan vara OB-tillägg på sånt va? Jag menar, att jobba mitt i nätterna? Sen jobbade jag och jobbade och jobbade ÖVER! Jobbade så länge att de hann tömma postlådorna innan jag hunnit få med mina fakturor......

Av Sajberlena - 4 mars 2013 22:26

När jag har en blogg men skiter i att blogga på flera dagar så hamnar jag i läget att det finns så mycket att berätta så man inte vet var jag ska börja, och det blir jättejobbigt att sortera ut så jag hoppar över det en dag till. Och en till. Och en ...

Ovido - Quiz & Flashcards