Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Sajberlena - 20 juni 2010 22:27

Om någon frågar mig vart den här helgen tog vägen kan jag inte svara, för den har svischat förbi snabbare än nånsin. Ändå har den varit så suverän att jag aldrig någonsin kommer glömma den!


Fredagskvällens tidigare del tillbringades tillsammans med sonen, hans nyfunna flickvän och tandpetare med melonbitar, prosciutto och fetaost. Tyvärr var de vanliga coctailpinnarna slut, varför en mild bismak av tandkräm kunde förnimmas i varje tugga... Vem tänkte på att jag använt tandpetare med mentholsmak? Inte jag!

Nåja, ingen sa något förrän lillfisen högg sig en pinne och på barns vis ljudligt kommenterade att melonen smakade mint!


Senare delen av kvällen genomfördes i genuin "tjejsnacksanda" a la high quality med Vackra Anna och Fina Lina på en altan i solnedgång, med underbart god mat (utan mentholsmak) och "lite" vin... Jag åt så mycket mat (?!?!) att jag vid den nattliga cykelturen hem hade svårt att fokusera ficklampan rakt och upplevde att jag cyklade i serpentiner över hela vägen. Lite onödigt med tanke på att vägen hem då blev dubbelt så lång som den egentligen är! Men fort gick det, det var tur att vi pratat öronen varma under kvällen så de klarade stå emot det kalla vinddraget. 


På lördagen var jag ju då bjuden på bröllop hemma i vardagsrummet, och det tackar man ju inte nej till! Lite trött i huvudet var jag allt efter fredagens matfrossa - host host - varför soffläge framför TV:n kändes som en ganska bra idé! Men kvällen skulle bjuda på sommarfest med makens arbete, så jag fick inte se så mycket, det skulle ju lämnas barn hos farfar och fixas och grejas.


Så vi anlände tillsammans med 280 festglada människor till en fest som bestod av femrätters middag till musikunderhållning, vin och öl (och vatten till mig som körde då förstås), förflyttning till en f d flyghangar med uppriggad scen, liveuppträde och underhållning av hög klass och fri bar. Kul för alla som inte körde, verkligen, glad för er skull...   

Sen, rätt som det var, kom Charlotte Perelli och sjöng några trudelutter och hon i sin tur lämnade över mikrofonen till Orup! Och gissa vem som stod längst fram vid scenen, gapade och sjöng och klappade klapp-klapp-klappetiklapp? Jupp! Jag!   


Vi snackar fest här alltså!   


Sen åkte vi hem, stannade vid nattöppetmacken och köpte en hel kasse med godis...


Naturligtvis hade jag spelat in hela bröllopet - eftersom jag faktiskt är med och betalar partajet skulle jag ju banne mej SE det också - och låg i sängen och bölade och tjöt och ulkade och snöt mig halva natten och hela söndagsförmiddagen!   


Sen städade jag, skjutsade barn till kompisar, hämtade barn från stan, oljade en hammock, tvättade en maskin tvätt, lagade middag, red en sväng, nattade barn och nu är det kväll och läggdags!


Jaaa, det var min helg det - vad har ni gjort?   

Ovido - Quiz & Flashcards