Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Praktikanttorsdagar!!

Av Sajberlena - 28 april 2011 21:50

Jag har fått en alldeles egen praktikant på jobbet!!!    


Jättegullig tjej med ekorrögon som kopierar papper, diskar kaffemuggar och sorterar fakturor...  Hon ska vara hos mig varje torsdag och jag är jäääätteglaaad!!

Erkänn att ni blev avis nu?


Meningen är väl att jag ska lära henne lite också, men det kan vi ju ta sen... Att diska kaffekoppar och sortera papper är grundläggande nödvändigheter för goda administratörer, det vet ju alla. Jag började också så!

Fast lite kurs fick hon idag i alla fall. Vi gick grundligt igenom hur man sparkar på kopiatorn när den tar sneda kopior. När vi hade sparkat klart konstaterade vi att det inte hjälpte och att det måste ringas på service. Bra erfarenhet hon fick där på en gång!


Nästa vecka funderar jag på om hon ska få koka kaffe också... Men jag är rädd för att det är lite för avancerat för en så ny praktikant, vad tror ni? Kanske borde jag vänta minst två veckor? Hu, det är svårt det där. Man vet ju inte hur stort ansvar man kan lägga på praktikantaxlar liksom.   


I alla fall njuter jag livets glada torsdagar nu då när jag kan fäjsbocka hur mycket jag vill medan jag kör med min egen praktikant!


Förutom att jag fått en praktikant tror Företagshälsan att jag också fått pre-diabetes! Jag menar, varför ska man göra sig mindre intressant än man är; alla andra får Diabetes 1 eller 2 men jag, jag får PRE-diabetes!! Ingenting som ger några symtom mer än höga sockervärden, men det kan enkelt lindras med lite viktnedgång, massor av motion och sund kost. Precis min melodi!!


Nä, nu ska jag sluta skryta om mitt intressanta liv. Jag måste börja planera mitt motionsschema! Tror jag ska gå på kära kusinens tips: situps. En när man lägger sig och en när man kliver upp.   





 
 
Budda

Budda

29 april 2011 00:03

Jag lovar, höga sockervärden är nog!
Var rädd om dig.

http://www.budda.bloggplatsen.se

Sajberlena

29 april 2011 07:57

Mm. Jag var väl rädd för det... Skumt att man inte märker något av det bara. Men jag får väl ta tag i mitt liv. *sucka* Tack för omtanken! :)

 
Tufs

Tufs

29 april 2011 15:03

Vad go du är! :)
KOmentera min blogg ocksååå är du snäll 3

http://www.tufssida.bloggplatsen.se

Sajberlena

29 april 2011 20:19

Men tack...! Ska kolla den!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sajberlena - 10 mars 2013 13:24

Hörrni, jag har flyttat nu.   Ni hittar mig här!   www.sajberlena.blogspot.se   ...

Av Sajberlena - 8 mars 2013 09:00

Jo, vi är ju skogsägare då... Jaså, visste ni inte det? Nämen oj, har jag glömt berätta det... Förlåt mig. Jomen vi har ju en skog. Med träd. Och buskar och blåbärsris och en upptrampad stig. Den är inte så stor kanske, men den är hög. Fullt tillräck...

Av Sajberlena - 7 mars 2013 20:33

Är ni lika trött på mig som jag är? Jag har flamsat och tramsat och haft mig i flera år nu, först på freewebs.com och sedan här.   Jag funderar allvarligt på att flytta härifrån. Gjorde ett försök för länge sedan, men den nya fungerade inget vida...

Av Sajberlena - 5 mars 2013 22:07

Åkte till jobbet. Kom dit innan nio - måste nästan vara OB-tillägg på sånt va? Jag menar, att jobba mitt i nätterna? Sen jobbade jag och jobbade och jobbade ÖVER! Jobbade så länge att de hann tömma postlådorna innan jag hunnit få med mina fakturor......

Av Sajberlena - 4 mars 2013 22:26

När jag har en blogg men skiter i att blogga på flera dagar så hamnar jag i läget att det finns så mycket att berätta så man inte vet var jag ska börja, och det blir jättejobbigt att sortera ut så jag hoppar över det en dag till. Och en till. Och en ...

Ovido - Quiz & Flashcards