Alla inlägg den 8 april 2011

Av Sajberlena - 8 april 2011 09:58

Igår var jag på studiebesök på mitt eget jobb! Mhm, det var en mycket trevlig aktivitet.


"Vi" bygger ju massor av hus, fiiinfiiina hus - har jag hört. Jag får ju aldrig se dem själv där jag sitter i min ensamhet och fäjsbockar... Men igår for vi runt, chefen och jag, och inspekterade!


Måste säga att jag är mäkta imponerad av våra killar! Jäklar i havet vilka hus de har byggt och bygger...


Visst himlade de väl lite med ögonen och suckade kanske aningen högt när jag sprang ivägen för plankor, elledningar och rev ner saker men det må va hänt.


Sen klättrade jag upp från en våning till en annan i en vinglig byggställning, blev ganska stolt över mig själv och sen höll jag inte på att ta mig ner igen... Stoltheten ramlade ner som en pannkaka till betonggolvet i bottenplan medan jag stod och blundade, trevade med fötterna och pep att "oooohhh, sååå höööögt".


Men med lite "hålliställningen"-hjälp gick det bra till slut och jag landade där jag skulle, svettig men lycklig.


Hm... när jag tänker efter: det faktum att jag aldrig ens får veta VAR dessa projekt ligger, kan det ha att göra med en from önskan om att slippa ha mig där, yrandes runt som en förvirrad gås? Nä, men det kan jag väl aldrig tro...?! Eller....?


Sen avslutades dagen med ett firande av en åttaårig lillfis! Han är numera ägare till den bästa TV-apparaten i hela huset, vilket fått både mig och övriga familjemedlemmar att gröna i nyllet av avundsjuka se snett på honom.


Hos oss äger inte platt-TV-apparater tillträde, inte så länge man kan köpa 70-kilos tjock-TV-apparater på Blocket för ett par hundralappar! Vi vägrar delta i dagens konsumtionssamhälle där perfekt fungerande kapitalvaror kasseras för att lämna plats åt ny, onödig teknologi! Ja, och så är vi kanske lite snåla också, men det är ju en parentes...


Har jag berättat slutet på historien om min hi-tech tapp-tapp-tapp-telefon förresten? Den där Ericsson X-peria-grejen som höll på att driva mig till vansinne?


Den har i alla fall fått flytta till fosterhem hos Storsonen i Malmö. Själv lever jag livet  med min blå Nokia nånting från 2005 eller nåt... Med KNAPPAR!!! Visst, jag glömmer den hemma hela tiden, hör inte när den ringer och vet egentligen inte var den är - men den har KNAPPAR!!!   





Ovido - Quiz & Flashcards