Alla inlägg den 17 september 2011

Av Sajberlena - 17 september 2011 19:10

Har varit på kurs minsann, minsann... Lärde mig gjuta i betong och rent concrete (aaaahahahaaaa) var det en ljufelig dag!


Härliga tjejer, härligt kladdigt och härligt väder. Å nu är snart hela trädgården full av fågelbad, betongskålar, betongljusstakar och betongplattor. Eller nja, plattorna lär ta ett tag att fixa, men nu vet jag hur man gör!


Ska man vara helt ärlig vet jag inte hur mycket fåglar badar höst och vinter, men vad är det som säger att inte de upptäckt fördelarna (?) med vinterbad? Jag bara undrar?


Medan jag kursade till det städade maken ur uthuset och därmed har jag nu, plötsligt, hastigt och lustigt hur mycket plats som helst där jag kan utöva min nya passion! Det f d grishuset är PERFEKT för att gjuta skålar och trädgårdsprydnader av betong i, och nu är det dessutom nästan tomt! Två själar, olika tankar och olika syften men ändå blev det så bra... Tänka sig!


Jorå, och sen har Lillfisen "spel- och filmkväll medelst övernattning" och fick ta hem tre (3) vänner för ändamålet. Dessa in alles fyra  kamrater låter för tillfället som en hel grundskola i vardagsrummet och jag gömmer mig i köket.


De skriker av skratt, rapar, säger bajs och kalsong och vrider sig i skrattkramper... ?! Maken och jag tittar på varandra och undrar om vi ska återställa någon form av ordning men - nä... De är glada, lyckliga och har vardagsrummet fullt med chips och ostbågar och BeyBlades. Låt dem vara. Låt dem bara vara...


Jag är betongdammig, nyäten och "ute-en-hel-dag"-trött och orkar knappt hålla ögonen öppna.


Men en bra da va de, en riktigt bra da!

Presentation


Låt oss prata friskvård, hälsa, motion, potatisavkok och aktivt, bullbakande föräldraskap - bara inte just här. För just här pratar vi om ingenting...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ämnesområden


Ovido - Quiz & Flashcards