Alla inlägg den 26 september 2011

Av Sajberlena - 26 september 2011 10:34

Jamen det här går ju bra!


Halvtimmespromenad i gryningen, släpandes på högst motvillig och morgontrött vovve - I did it! Hundsläpandet måste ju nästan räknas som "powerwalk med tyngder", så det blev ju bättre än jag trodde.


Sen gick det sisådär; Lillfisen skulle ju ha cyckel med sig till fritidsgården idag och så var det ingen luft i däcken och sen hittade vi inte busskortet (fast det behövdes ju inte kom vi på för han skulle ju åka med mig men då hade vi redan letat i en kvart), och så upptäckte vi att det är studiedag imorgon och fick ett bryt över att det innebär inte ledighet utan en dag på fritids, sen monterade vi cyckel på dragkroken och glömde att burken till dragkroken låg kvar på taket när vi körde iväg (men det märkte vi när den ramlade av och vi fick backa och köra tillbaka).


Både cyckel, Lillfis och jag landade dock där vi skulle allihop och i rätt tid så jag ska inte klaga!


Nu blir det till att leta busskort (för femtioelfte gången bara den här terminen) ikväll och förbereda morgondagens fölsedashappening. Mellansonen fyller 15 år. Han vill ha en speldator för lika många tusenlappar som han fyller. Önska får man ju...


Storsonen är i Malawi och matar sin febriga reskompis med vätskeersättning. "Vad ni än gör så bli inte sjuka" sa jag. Ingen lyssnar på mig! Fast sonen har klarat sig - än så länge.


Jag ska jobba lite nu.


Tillägg;

Beklagar felstavningen av Lillfisens transportmedel i inlägget - jag orkar inte ändra för jag har motionerat mitt i natten och är trött!

Presentation


Låt oss prata friskvård, hälsa, motion, potatisavkok och aktivt, bullbakande föräldraskap - bara inte just här. För just här pratar vi om ingenting...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ämnesområden


Ovido - Quiz & Flashcards