Alla inlägg den 6 januari 2012

Av Sajberlena - 6 januari 2012 10:06

Kan inte hjälpa det - jag är omåttligt fascinerad av att jag kan följa flygturer från Malawi till Köpenhamn på nätet, i mobilen och via mail! Varje gång Storsonen lyfter och landar får jag SMS, mail och uppdateringar. Eller, för att ta det på flygplansspråk; varje gång det sker en flight departure får jag ett mess med schedule updates och expected arrivals. Shit, jag är snart mogen att sätta mig i flygledartornet och dirigera!


Men kanske är det inte bara bra. För när man får ett meddelande där det står att The status of the flight has changed men det står inte vilka changes som har blivit uppstår förvirring. Vid en sökning på flygplatsernas egna sidor står det kryptiskt "En-Route". Jaha? Men... har planet lyft? Landat? Flyger det i rote? En-Route - betyder det att det flyger runt på måfå? Var fan ligger En-Route???


Nytt deckarjobb och tydligen, om jag tolkat det hela rätt, så har man a) samkört två plan eller b) betyder det helt enkelt att det är på väg...


Nu hoppas jag bara att det är på rätt väg också, så att det landar där det ska och ingen annanstans.


För övrigt ska jag också åka utomlands idag! Jag ska till Köpenhamn och möta min Afrikason när han kliver ur sitt En-Routeplan!

Så det är väl bäst jag börjar packa...

Ovido - Quiz & Flashcards