Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Sajberlena - 31 januari 2012 14:58

...körde jag ner till Lund och höll storsonen sällskap. Medan jag satt där och sällskapade så stickade jag på min tröja. Å jag stickade, och jag stickade och jag stickade!


Det blev så bra!!!


Sen var jag klar med sju centimeter och det var dags att börja planera för en ny färg. Jag lade arbetet tillrätta för att börja räkna och fibbla. Men det var väl fanken vad svårt det var att få det att ligga som det skulle!! Jag vände och vred och snodde och snodde tillbaka men ändå såg det konstigt ut?!


Nu får ni inte fråga hur det gått till för jag har faktiskt ingen aning. Men någonstans under stickfrenesin har jag lyckats vränga arbetet så det snodde sig. Som en åtta liksom. Svårt att förklara, men fel var det! Helt klart. Ärligt talat tror jag inte ens det är praktiskt möjligt att åstadkomma det jag lyckats med. Faktiskt. Det var i alla fall inte möjligt att vränga det tillbaka, den saken är säker.


Dessutom noterade jag att jag stickat ett varv fel. Istället för avigt stickade jag det rätt så nu var det någon skum kant mitt på mudden.


Sååååå... jagrevuppalltochbörjadeom.   



Ovido - Quiz & Flashcards