Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Sajberlena - 12 augusti 2011 18:23

Telia... Telia...


Jaaa, vad ska man säga?


Ni vet, vi gjorde ju en beställning: utöka vårt bredband. Det var tydligen en väldigt avancerad beställning, för att inte säga eventuell olevererbar? Åtminstone verkar det så!


Vi skulle ju fått det till 1 augusti. Det fick vi inte. Efter ett evigt köande i telefon för att ödmjukt efterfråga vår begärda, ej utförda förändring fick vi nytt besked - onsdag denna veckan. Nemas problemas. Fick vi något snabbare bredband i onsdags? Fick vi något nytt modem? Har jag fått grejen till det mobila bredbandet som skulle följa med? Nä. Kan man tänka sig! Är jag förvånad? Nääää. Inte ett dugg. Jag är förbannad!


Jag har ett simkort till ett mobilt bredband som jag inte kan använda. Det är vad jag har... 


Naturligtvis satts det i telefonkö i 32 minuter igen i onsdags kväll. Vet ni vad vi fick för besked? Jo...


"När det skulle installeras blev det systemfel så nu måste det göras manuellt, det tar två dagar extra".


Nu har det gått två dagar extra, Telia. Utöver de 10 dagarna som redan hade gått.


Var FAN ÄR MITT 30-BREDBAND?????  


Nädå, jag kan överleva utan snabbare bredband. Det är inte livsavgörande, inte alls.


Men jag kan service. Shit - jag uppfann service!! Hela mitt liv är en enda service. Det kan inte ni! Om jag hade skött mina åtaganden som ni sköter era hade jag inte haft något liv, jag hade fått lägga ner det.


Jag har pre-diabetes. Jag måste hålla mitt liv i lugn och harmoni, sova på nätterna och söka information om vad jag ska äta på nätet. Och det är bråttom, annars hade jag inte bett om snabbare uppkoppling. Ni får mitt blodsocker att pysa ur öronen och tar livet av mig...


Skärp er! 

Ovido - Quiz & Flashcards