Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av Sajberlena - 18 augusti 2011 11:05

Har fått ett höj- och sänkbart skrivbordsunderrede på jobbet. Igår var mina fina snickarpojkar här och monterade bort, monterade dit och lagade hurtsen som jag i ett svagt ögonblick sparkat sönder för länge sedan.


Nu har hela min morgon gått åt till att möblera om, dra om sladdar, krypa under skrivbord, krypa fram från under skrivbord, krypa under igen, lirka fram kontakter, dra ur sladdar, sätta tillbaka sladdar, konstatera att man satt dem fel, sätta om dem igen, torka kontorsdamm och grus från kläderna, konstatera att det blev inte så bra som man trodde, börja om från början, fundera lite på om man kommer ha en aning om vart alla papper man flyttar runt verkligen tar vägen sen när man ska ha dem, svettas floder, och plötsligt inse att; fan - det blev ju skitbra det här!!


Nu är jag så jäkla trött i hela kroppen så nu orkar jag inte stå och jobba, så det var kanske lite onödigt att påbörja projektet alls...   


Resten av dagen lär gå åt till att försöka sortera upp alla runtflyttade pappershögar. Vem vet - kanske jag t o m får för mig att sortera in lite av pappersarken i nån bra pärm? Eller nja - det känns lite överambitiöst.


Slut på kafferasten!

Ovido - Quiz & Flashcards