Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Sajberlena - 26 maj 2011 22:40

Närvarande:


Mitt tjocka jag

Mitt önskvärda smala jag (adjungerad)

Mitt ohälsosamma jag

Mitt önskvärda hälsosamma jag (adjungerad)

Mitt utopiska perfekta jag

Jag



Årsmötet inleddes med att samtliga deltagare beklagade att mötet var ett halvår försenat. Anledningen tycktes efter vissa diskussioner bero på att ingen orkat kalla till mötet...


Föregående årsmötesprotokoll genomlästes och godkändes.


Verksamhetsberättelsen redovisades och konstaterades vara tämligen tunn... Inte många knop som gjorts sedan sista mötet, allt har fallit in i sedvanlig bana.


Ekonomisk verksamhetsrapport redovisades och konstaterades vara urusel! Med kraftig överskridning av budget för klädkonto, sminkkonto och alla övriga konton skall krafttag göras för en budgetbalansering. Omgående.


Ansvarsfrihet beslöts med reservation - ny budget skall läggas där kläd-, godis- och rosevinskontot kraftigt skall beskäras! Under juni månad råder totalt inköpsstopp.


Vild diskussion utbröt mellan Mitt tjocka jag och Mitt önskvärda smala jag... Det visade sig att Mitt önskvärda smala jag inte fått gehör hos motparten vad gäller vissa uttalade resultat. Mitt tjocka jag log hånfullt och låssades inte höra utan ägnade sig istället åt att äta praliner.


Föreslogs: Jag föreslog att utesluta Mitt tjocka jag från styrelsen till förmån för Mitt önskvärda smala jag. Genom att låta Mitt önskvärda smala jag få en ordinarie plats i styrelsen ökar förutsikten för positiva resultat. Juni månad får bli en provmånad. 


Beslöts: att bifalla förslaget. Mitt tjocka jag är inte längre ordinarie ledamot och ersätts i fortsättningen av Mitt önskvärda smala jag. En uppföljning av rokaden skall genomföras per sista juni.


Årsmötet kunde konstatera att Mitt önskvärda hälsosamma jag inte deltagit i verksamheten alls sedan artonhundrakallt. På ren fråga om anledningen förklarades uteblivna prestationer med "tidsbrist", "orka" och "palla liksom"... Detta är högt slående argument, men kunde likväl inte accepteras av deltagarna. Mitt ohälsosamma jag konstaterade att det varit tuffa år och att det enda resultat som kan redovisas är prediabetes, en simpel trea i konditionstest och uttalade en önskan om kraftigare support från Mitt önskvärda hälsosamma jag.


Föreslogs: att Mitt önskvärda hälsosamma jag skulle göra en kraftansträngning under juni månad, sänka Mitt ohälsosamma jags sockernivåer inför återbesöket till blodsockertestet i augusti samt - med stöd av Mitt önskvärda smala jag - se till att "lätta" lite på nuvarande situation.


Beslöts: att helt bifalla förslaget och att under juni månad införa "Hälsomånad". Motion, alkoholfritt och grönsaker. Därtill skall en kraftansträngning beträffande nikotinsänkning göras. Det är bra för ekonomin!


Mitt utopiska perfekta jag efterlyste mer genuint hemlagad kost samt efterfrågade en lugnare livsmiljö med fokus på barn och familj.


Frågan har tagits upp på tidigare möten och - konstaterades med sorgliga huvudskakningar - tyvärr inte givit några bra resultat.


Beslöts att göra ett nytt försök och att - om så krävs - situationen skall förbättras med ytterligare uppgång vad gäller arbetstid. På så vis skulle man reducera hemarbete, helgarbete och den jagade blicken hos Jag.



Sammantaget kan konstateras att gångna året varit allt utom gynnsamt för verksamheten i sig. Med övertrasserad budget, uteblivna resultat och motiverat ifrågasättande av hela konceptet måste krafttag göras.


Juni månad ansågs bli avgörande för verksamhetens existensberättigande.


Årsmötet avslutades genom att jag kallade till avstämningsmöte sista juni.


Vid pennan

Sekreteraren

Ovido - Quiz & Flashcards