Alla inlägg den 6 april 2010

Av Sajberlena - 6 april 2010 19:31

I några dagar nu har jag sett att Spykersaaben börjar bli oroväckande platt på höger framdäck. Jag har intalat mig att jag nog parkerat på dumt ställe så det har SETT platt ut, men si det funkade inte så bra idag. Jag stod nämligen parkerad på plan asfalt och däcket var... typ ganska platt... Men inte helt! Jag kunde köra till närmaste mack och pumpa i utan större bekymmer!   


Väl hemma bad jag maken att byta till sommardäcken, varvid han konstaterade att jag har tre bra däck och en gummi-ring-utan-mönster. Hm. Hur kan det bli SÅ?


Nåväl. Jag passade på att be honom kolla vad det är som skramlar under bilen också, när han ändå höll på menar jag. Å jag fattar inte varför han ALLTID ska se så trött ut när jag ber om en liten liten sak? Dessutom - varför kan han inte bara gå ut och kolla, varför måste han ställa miljoner konstiga frågor; När började det låta? Varifrån låter det? Låter det hela tiden eller bara när det guppar?   


Öh... Jag har ingen aning om när, eller varifrån, och det låter väl mest när man kör antar jag...


Jag svarar och svarar men han är aldrig nöjd ändå! Han går faktiskt så långt att han påstår att jag inte har koll!! Jag menar - hallåååå! Jag har STENKOLL! Bilen har ett platt däck och bilen skramlar nånstans - kan man ha mer koll än så, jag bara undrar?   


Nåväl, han gick ut, suckande och stönande och muttrande massa konstiga saker och kom in igen ganska snart. Det råkar vara så att jag under sista ett och ett halvt åren kört omkring med en gammal fax/skrivare i bagaget, jag har liksom inte riktigt kommit mig för att plocka ur den... Nu var DEN i vägen för luckan med domkraften, och dessutom trodde käre maken att jag hade lyft ur den bilen för ett år sedan! Jag menar, krav och pretantioner liksom. Jag sprang ut som en gasell och lyfte ur den med ett svisch och ställde den på marken! Tadaaa!


Nu håller han på och grejar därute, jag hoppas verkligen inte det är något löst under bilen för då blir han nog lite trött... Tror jag ska fixa lite fika åt honom till han kommer in, så han minns hur otroligt snäll och omtänksam fru han har...   

Av Sajberlena - 6 april 2010 15:34

...sitter man instängd på ett kontor när solen skiner utanför och man hellre vill uppbåda lite fräknar på näsan?

Gjorde misstaget att ringa hem till påsklovslediga barn och deras semesterlediga far för att kolla vad de hade för sig. De höll på att sätta upp studsmattan för säsongen. Fikade säkert ute. Pulade lite och hade det lugnt och skönt.

Livet är inte alltid rättvist!


Men snart ska jag gå hem. Och ta vägen genom leksaksaffären - gissa vilken lillfis som fyller sju år imorron! Får väl sluta kalla honom lillfis nu och inse att lillfisarnas tid är förbi.


Undrar om det inte hade varit väldigt roligt med en hundvalp...!

Ovido - Quiz & Flashcards