Alla inlägg den 21 april 2010

Av Sajberlena - 21 april 2010 07:53

Jaha. Nu vet vi! Nu är det ute! Ni har väl hört det mest omvälvande, mest intressanta och så viktiga att det tarvar förstaplatsen på aftonbladet.se???


Jonas Bergström har bedragit Prinsessan Madde... Och detta meddelas genom mistressen herself. För att hon "tycker Madeleine har rätt att veta". Så ädelt av henne! Men den ädla tanken förtogs lite om man ser till forumet för hennes otroliga rättstänk här; en norsk skvallerblaska.


Ursäkta mig - hade det inte varit enklare att ringa Madeleine och berätta bara? För jag ifrågasätter om JAG har rätt att veta. VILL jag ens veta? Angår detta mig?

Nä.


Jag vill veta hur man tänker lösa arbetslösheten, ekonomiska krisen och hur vi ska lösa den globala miljökatastrofen och hur vi ska lösa skola och barnomsorg i vår lilla bygd. Saker som angår, berör och har direkt påverkan på mig och mitt liv. Inte vem någon för mig okänd Jonas Bergström eventuellt sätter på när han är på skidsemester i Åre... För med en liten fot i advokatbranschen vill jag också tillägga; alla är oskyldiga till dess motsatsen bevisats.


För helv... Låt berörda parter reda ut sin skitiga tvätt utan att engagera hela landet genom svarta "extraextraextra"-rubriker i pressen! Tror de har det jobbigt nog som det är. Överlåt den där typen av sensationsskvaller åt tidningar som har som jobb att rota i eländet och som jag utan problem kan välja bort.


För mig känns det som om jag får reda på skvaller som får mig att känna mig obekväm. Det blir pinsamt. Mer info än jag vill ha.


Och tänk... tänk om det inte är sant...

Ovido - Quiz & Flashcards