Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av Sajberlena - 12 augusti 2010 10:05

Riesling har förärat mig med en bloggaward och jag känner mig otroligt hedrad och förvånad! Tack snälla du!

   


  • Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
  • Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
  • Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.
  • Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Punkt ett - check!

Punkt två - check!

Punkt tre - problem!! Jag har nämligen ägnat ett par dagar åt att fnula på det där och får erkänna rakt av - jag följer inte så många som sju bloggar... 
Jag skulle exempelvis kunnat ge den tillbaka till Riesling och även till Dagligdags , bloggare som gör mig glad och får mig att skratta men de har ju redan fått den. Vet inte om man får ge den en gång till? Sen finns det massor av bloggare därute som jag halkar in på när jag hinner och som säkert är jättebra men jag klarar inte att välja!


Så egentligen är jag inte fullvärdig mottagare men jag VILL ju ha den så jag får helt enkelt roffa åt mig den och låssas som jag inte förstår reglerna.

Punkt fyra... Ööööhhh... Okej...


1. Jag är utbildad flyglotta och har genomgått både grupp- och plutonsbefäls-utbildning med högsta betyg. Sen la de ner min tjänstegren och ville att jag skulle omskola mig och jag blev sur och slutade. Ångrar det lite idag för jag tror det hade varit kul att utbildas inom underrättelsetjänsten...


2. Jag har utvecklat allergi mot make over-program, inredningsprogram, ombyggnadsprogram och amerikanska talkshows på TV och det hör till undantagen att jag ens ser på TV längre.


3. En gång lyckades jag få beviljat starta-eget-bidrag genom att övertyga både ALMI och Trygghetsrådet om en affärsidé som jag inte ens trodde på själv... Firman gick fortfarande lysande när jag sålde den 10 år senare!


4. Jag gillar inte sommaren så mycket, det är för varmt, för soligt och för insektigt. Drabbas nästan av sommardepressioner medan jag håller ut och väntar på hösten.

 

5. Jag är uppvuxen med fyra småbröder och har tre söner och när jag väntade min tredje var jag livrädd att det skulle bli en tjej. Jag var övertygad om att jag inte skulle klara av att fostra en dotter för jag "visste inte hur man gjorde med tjejer".


6. Jag har diskuterat preventivmedel med Martin Timell på en krog i Karlskrona. Tvivlar på att han minns det dock. Det är knappt jag gör det själv.


7. Under höst och vinter förbrukar jag stearinljus för mer pengar än det kostar att ha alla lampor tända hela året. Nästan.


Jaaa... Mer intressant än så är jag nog inte...


Tack igen för utmärkelsen!    

Ovido - Quiz & Flashcards