Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Sajberlena - 12 mars 2010 07:32

´tackas lejten vuvve, tååå tynn om na... (Bebisspråk, betyder stackars liten vovve, såååå synd om henne. Tydlighet är förutsättningen för människans utveckling).


Här har vi nu en liten vit bitch som inte är så bitchig för tillfället... Mest ynklig, skulle man kunna säga. Med tratt, rakat bakben och en rad med stygn. Ojojoj vad det är synd om henne! Hon ser ut som en deprimerad golvmopp med påsytt kycklinglår. Ingen rolig historia. Dessutom låter hon som mina bilar brukar låta när de är på upphällningen; gnissel gnissel pip pip.


Men hon är sin mattes hund, hon är tapper! Kommer bli bra det här. Husse fick sova på soffan inatt så kycklinglåret fick ligga och kurera sig i hans säng.   


Måste lägga in en eloge till Kalmar Djursjukhus också - en fantastisk inrättning! Service, positiv anda, glada människor och duktiga veterinärer. Undrar om inte svensk sjukvård har en del att lära av dem. Personligen har jag inga dåliga erfarenheter av sjukvården, tvärtom, men jag vet att många andra har...


Nåja, nu är det VAB som gäller fast då med syftning på Vård Av Bitch. Tyvärr får man ingen ersättning av försäkringskassan för det, så jag tar helt enkelt med min kycklinglårhund till jobbet.


Haha, lite kul det där med hundar och katter förresten. Vi har ju ett gäng av kattsorten också, och där håller jag på i flera timmar för att få i dem en fjärdedels piller med avmaskningsmedel. Bökar med leverpastej och skinka och jagvetintevad, och den där jäkla lilla tabletten ploppar ur dem hela tiden!


Hunden - hon sitter fint, namnamnam svälj - och vill ha ett litet piller till!   


Nånstans misstänker jag stora skillnader mellan intellektet beträffande dessa ädla djur!


Hoppsan, måste ta hand om en stor plasttratt som just fastnat under min stol. Suck.   

Ovido - Quiz & Flashcards